Tänään paino tais olla jotain siinä 94,4:n hujakoilla eli kivasti tuntuis putoavan. Ehkä tää alkaa taas sujumaan yhtä hyvin kuin sillä edelliskerralla kun pudotin siihen alle ysinkympin - en nimittäin ole nytkään tinkinyt juuri mistään. Syön aina vatsan täyteen ja myös herkkuja silloin tällöin. Miten onkin niin vaikea joskus tajuta, että oikeasti kaikki on kiinni vain kohtuudesta.

Seuraava "virallinen" punnitus onkin sitten juhannuksen jälkeen, hehheh :) Mä yritän rajoittaa juhlimisen aattoon ja sitä seuraavaan krapulapäivään. Sitten sunnuntaina pitäisi jo palata ruotuun. Mä kyllä pidän tästä kevyemmästä elämästä, joten ei se varmaan tuu olemaan liian vaikeaa - toivottavasti!

Tänään olen kurkistellut erilaisia mekkoja, joita netissä myydään - ystävän häihin pitäisi jotain löytää... Ihania mekkoja, kunpa vaan näyttäis yhtä hyvältä kuin ne mallit. Mutta kyllä mä tässä haaveilen, että koon 12 koltun vois itelleen tilata, jos joku tarpeeks ihana löytyy. Täytynee vaan varmistaa, että sen saa myös palauttaa :D Häät on vasta elokuussa, joten vielä tässä ehtii tsempata!